Kent u de OVAM GroeneVent Award al?

  • 15 mei 2017

Festivals, sportmanifestaties, fuiven, stoeten, markten: alle openbare evenementen die willen verduurzamen, kunnen rekenen op ondersteuning van de OVAM. Met de GroeneVentscan kunnen organisatoren gratis hun event volledig doorlichten op het vlak van duurzaamheid: of het nu gaat om catering, afval of mobiliteit. Een handige tool om de mobiliteit van en naar uw event te optimaliseren, is de Mobiwijzer van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Dit jaar werkt de OVAM opnieuw samen met de VSV.

Geldprijs

Evenementen die uitblinken in duurzaamheid maken kans op een GroeneVent Award. Elk openbaar event dat minimum vijfhonderd bezoekers op één dag heeft, mag meedingen naar een award en een mooie geldprijs tot 6000 euro.

Organisatoren die met hun event willen deelnemen, kunnen zich registeren en aanmelden als kandidaat op www.groeneventscan.be. Dossiers indienen kan tot 30 september 2017. De uitreiking van de GroeneVent Awards vindt plaats op 19 oktober 2017.

Communicatie

Een goede communicatie over je duurzaamheid is essentieel. Rechts vind je een aantal downloadbare banners om je communicatie te ondersteunen.

Meer info:

www.ovam.be/groenevent

groenevent@ovam.be