Buyer meets Supplier-event brengt circulaire aankopers en aanbieders samen

  • 16 oktober 2019

Bij het afsluiten van twee jaar Green Deal Circulair Aankopen (GDCA) organiseren Vlaanderen Circulair en partners - na het succes van de vorige edities - opnieuw een ‘Buyer meets Supplier’. Hét ontmoetingsevent voor aankopers en leveranciers in de circulaire economie.

Met de Green Deal Circulair Aankopen hebben meer dan 100 organisaties zich geëngageerd om over een periode van twee jaar, elk twee circulaire aankoopprojecten op te zetten. Daarnaast zijn er zo’n 50 ondersteunende organisaties die hun expertise inzetten om de aankopers te ondersteunen in deze experimenten en om de inzichten te delen met andere aankopers.

Voormiddag: terug- en vooruitblik Green Deal Circulair Aankopen

Na twee jaar Green Deal Circulair Aankopen belichten de initiatiefnemers de geleerde lessen van de deelnemende aankopers en organisaties. Dit levert unieke handvaten op voor iedereen die met circulair aankopen aan de slag wil gaan of verder wil verdiepen. En ook de toekomst komt aan bod: Welke kansen liggen er nog voor ons? Wat gebeurt er in Europa en onze buurlanden?

Namiddag: buyer meets supplier en marktdialogen

In de namiddag brengen we alle belangrijke spelers op de circulaire markt samen in het stijlvolle kader van Heizelpaleis 10. De vraaggestuurde B2B matchmaking is meteen een garantie voor kwalitatieve contacten. Beleidsmakers krijgen dan weer een inkijk op wat er leeft in Vlaanderen. Zij kunnen rechtstreeks in dialoog gaan met aanbieders en aankopers. Kortom, hét evenement voor iedereen die aan de slag wil met circulair aankopen.

Praktisch

Het GDCA-slotevent en de Buyer meets Supplier vinden plaats op 21 november 2019 op de Heizel in Brussel.

Inschrijven en meer info: https://vlaanderen-circulair.be/nl/buyer-meets-supplier