Uw koelkast in topvorm dankzij 'Koelkast in Orde'

  • 17 januari 2019

Voedsel wordt met veel zorg geproduceerd, zodat wij kunnen genieten van een breed aanbod aan vlees, vis en verse groenten. Het wordt bewerkt, bereid, verpakt, getransporteerd… Dat vraagt een enorme investering van mensen en middelen. Wanneer al dat lekkere eten dan thuis uiteindelijk in de vuilbak belandt, zijn al die inspanningen voor niets geweest. Volgens een recente studie zouden we tot 37 kg voedsel per persoon tot jaar weggooien. Daarmee gooit een gemiddeld gezin al snel enkele honderden euro's weg.

Daar wil Koelkast-in-Orde, een project FEE en Recupel in samenwerking met de OVAM in uitvoering van de Roadmap Voedselverlies, samen met u iets aan doen.

Het nieuwe magazine van Koelkast-in-Orde staat boordevol tips en inspiratie om voedselverspilling tegen te gaan. Ontdek heerlijke restjesrecepten, geheime ingrediënten van food-helden, scrap cooking, en veel meer. Met het gratis coachingprogramma krijgt u daar bovenop nog veel praktische informatie op maat in uw mailbox. Inspiratie om aan de slag te gaan met uw restjes, tips & tricks die veel geld besparen én die u slim leren omgaan met uw koelkast. 

Meer info: