Wie wint de Henry van de Velde Awards 2021?

  • 16 november 2020

De prestigieuze Henry van de Velde Awards (HVDV) gaan naar Vlaamse ontwerpers, bedrijven, producten of diensten die met hun design en oplossingsgericht denken een positieve impact hebben op de economie of de samenleving. Het is een initiatief van Flanders DC in samenwerking met de OVAM. De uitreiking vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021.    

Ecodesign by OVAM Award  

Vandaag kennen we de winnaars in de zeven verschillende categorieën: Business Innovation, Climate Challenge, Consumer, Crafts by Bokrijk, Digital Product, Graphic & Communication, Habitat. U vindt ze allemaal terug op de website van de Henry van de Velde Awards.   

Daarnaast zijn er vijf special awards: Lifetime Achievement, Young Talent, Company, Ecodesign by OVAM en de Public Choice award.  

De Ecodesign by OVAM Award beloont een bedrijf of de ontwerper die geldt als een rolmodel voor het excellente gebruik van ecodesign. Voor de Public Choice award kan u tot vrijdag 18 december stemmen via de HVDV website.  

De winnaars van de special awards worden bekendgemaakt tijdens de uitreiking op vrijdag 5 februari 2021.  

Tentoonstelling  

De winnaars en hun projecten, diensten of systemen worden tentoongesteld in de Brusselse Bozar van 5 februari tot en met 28 maart 2021.

Meer informatie  

Meer informatie over het evenement vindt u op henryvandevelde.be